Ga naar hoofdinhoud

Even voorstellen

Gert Dijk is oprichter, eigenaar en hét gezicht van Dijk Administratie. Hij vertelt over zichzelf en zijn drijfveren.

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Mijn ouders hadden een agrarisch loonbedrijf, dus ik leerde al op jonge leeftijd wat ondernemen inhoudt. Belangrijke kennis en ervaring die ik al jong opdeed, pas ik nu nog dagelijks toe bij het begeleiden en coachen van ondernemers. Ook heb ik belangrijke lessen geleerd in de ruim 25 jaar die ik bij een groot accountantskantoor heb gewerkt. Als cliëntadviseur maak te ik de administratie van bedrijven op en verzorgde ik de belastingaangiftes. Vanzelfsprekend onderhield ik daarnaast de contacten met mijn klanten en adviseerde ik hen waar nodig.

Het jarenlange contact met ondernemers wakkerde ook bij mijzelf de ondernemersgeest aan, die ik toch al van huis uit had meegekregen. Met Dijk Administratie ben ik daarom in 2014 mijn eigen bedrijf gestart. Mijn missie? Ondernemers ontlasten met de administratie en hen persoonlijk begeleiden in het ondernemerschap.

Administratie wordt leuk
Eén ding was voor mij heel duidelijk: een administratie moet efficiënt en eenvoudig worden ingericht. Ik zag online – administratie als het ideale middel, vanwege de lage kosten en daarmee de betaalbaarheid voor elke ondernemer. Op deze manier wordt administratie voeren zelfs leuk.

Dankzij online – administratie ontstaat een helder overzicht van de stand van zaken binnen een onderneming. Met dat overzicht op het netvlies, begeleid ik onze klanten. Ik neem de zaken met hen door, beantwoord vragen en geef advies. Ik ga uit van samenwerking bij alles wat er als ondernemer op je pad komt. Bij Dijk Administratie sta je er nooit alleen voor.

Ik begeleid mijn klanten op mijn eigen manier. Ik luister naar de ondernemer en probeer aan te voelen wat hij of zij nodig heeft. Ik wil graag coachen en verbinden. Dat doe ik met oog voor het geheel, maar ook voor detail. Wil je ook van financieel overzicht naar persoonlijk inzicht? Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.

AANDACHTSPUNT!

Heeft u het overzicht van de cijfers van uw onderneming over de afgelopen periode?

Wij zijn u graag van dienst bij het opzetten van een goede administratie, en kunnen u tevens van alle adviezen omtrent uw belastingaangifte voorzien!

Wij helpen U graag!

Contact opnemen
Back To Top