Ga naar hoofdinhoud

Persoonlijk inzicht

Dijk Administratie is meer dan een boekhoud- of administratiekantoor. Eigenaar en oprichter Gert Dijk coacht en begeleidt ondernemers van financieel overzicht naar persoonlijk inzicht.

Weinig ondernemers zien het voeren van de administratie als hun favoriete bezigheid. Met de juiste bril bekeken, kan het financiële overzicht niettemin veel vertellen over je onderneming. Gert laat zien wat de cijfers betekenen en wat je met die informatie kunt doen. Blijkt een bepaalde categorie klanten bijvoorbeeld erg rendabel, dan kan het verstandig zijn om meer van dat soort klanten te zoeken. En zijn er binnen je bedrijf activiteiten die veel tijd en energie kosten, maar weinig blijken op te leveren? Wellicht is het tijd voor een andere oplossing.

Op die manier kun je met inzicht in de cijfers je onderneming laten groeien. Nadat we met de kolommenbalans en het geldelijk overzicht je financiële situatie in kaart hebben gebracht, gaan we dan ook samen op zoek naar persoonlijk inzicht.

Dijk Administratie coacht en adviseert ondernemers op diverse terreinen. Wij verzorgen:

– Belastingadvies
– Financieel advies
– Persoonlijk ondernemersadvies

Benieuwd hoe Gert namens Dijk Administratie voor jou financieel voordeel uit persoonlijk inzicht haalt? Hij nodigt je graag uit voor een gesprek.

AANDACHTSPUNT!

Heeft u het overzicht van de cijfers van uw onderneming over de afgelopen periode?

Wij zijn u graag van dienst bij het opzetten van een goede administratie, en kunnen u tevens van alle adviezen omtrent uw belastingaangifte voorzien!

Wij helpen U graag!

Contact opnemen
Back To Top