Ga naar hoofdinhoud

De investering

Bij Dijk Administratie zijn we van mening dat elke ondernemer, groot of klein, zijn administratie moet kunnen uitbesteden aan een professional. Daarom zijn we er voor MKB’ers, maar ook voor ZZP’ers. Om verrassingen uit te sluiten, krijg je bij ons een helder overzicht van de investering.

WAT KOST FINANCIEEL OVERZICHT?

Geen twee ondernemers zijn gelijk. Daarom levert Dijk Administratie maatwerk. Zo kun je je complete administratie bij ons onderbrengen, maar ook kun je ervoor kiezen om bepaalde zaken zelf te doen. Om je desondanks toch een idee te geven van de mogelijke investering, vind je hieronder een voorbeeld.

€ 50,- per maand excl. btw* Op basis van een eenvoudige administratie met 15 facturen per maand, inclusief elk kwartaal aangifte omzetbelasting
€ 12,50 per maand excl. btw Gebruik facturatiemodule Twinfield
€ 5,35 per maand excl. btw Gebruik Digitaal archief Basecone inclusief 15 uploads
€ 67,85 per maand excl. btw Totaal op basis van een eenvoudige administratie

* Dit overzicht is gebaseerd op een tarief van € 50,- per uur excl. btw

WAT LEVERT FINANCIEEL OVERZICHT OP?

Het uitbesteden van je boekhouding aan Dijk Administratie is geen kostenpost, maar een investering. De tijd die je niet aan je administratie en de omzetbelasting hoeft te besteden, kun je gebruiken voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het bedienen van bestaande klanten. Met een gemiddeld uurtarief van € 50,- verdien je de investering dus binnen anderhalf facturabel uur weer terug.

Wil je weten hoe dit kostenplaatje er voor jou uitziet? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

AANDACHTSPUNT!

Heeft u het overzicht van de cijfers van uw onderneming over de afgelopen periode?

Wij zijn u graag van dienst bij het opzetten van een goede administratie, en kunnen u tevens van alle adviezen omtrent uw belastingaangifte voorzien!

Wij helpen U graag!

Contact opnemen
Back To Top